Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μαςΛατρεύουμε το τι συμβαίνει γύρω από ένα τραπέζι εστιατορίου. Και αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε στον τομέα της εστίασης μέσω του booktable.gr.


Αφενός επιθυμούμε να βοηθήσουμε την ανάπτυξη των εστιατορίων που θα θελήσουν να μετέχουν στο εγχείρημά μας αναπτύσσοντας νέα κανάλια προώθησης των υπηρεσιών τους και ταυτόχρονα προσέλευσης πελατών και αφετέρου να καταστήσουμε δυνατό στους πελάτες να ανακαλύψουν νέα εστιατόρια αλλά και να κλείσουν τραπέζι σε αυτά εύκολα και γρήγορα, απολαμβάνοντας σε πολλές περιπτώσεις αποκλειστικά προνόμια.


Η κράτηση όμως, ενός τραπεζιού είναι μόνο η αρχή.

Στόχος και όραμα μας είναι να καθιερωθούμε ως ο δημοφιλέστερος ιστότοπος πληροφοριών και online κρατήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και να βοηθήσουμε στην αφομοίωση ενός ευκολότερου, απλούστερου και λιγότερο χρονοβόρου τρόπου να προγραμματίσει κανείς μια γαστρονομική απόλαυση!


Καθώς ξεκινάμε το ταξίδι μας, έχουμε την προσοχή μας στραμμένη προς ένα συστατικό το οποίο θα καταστήσει την προσπάθεια μας δυνατή: εσάς!
Είτε διοικείτε ένα εστιατόριο, είτε είστε λάτρης του καλού φαγητού, σας καλούμε να συμμετέχετε στο εγχείρημά μας.

Εάν είστε επιχειρηματίας του χώρου εστίασης και ενδιαφέρεστε για συνεργασία ή εάν επιθυμείτε επικοινωνία για οποιοδήποτε άλλο λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Επικοινωνία